Till förstasidan Vår verksamhet Våra konsulter Om oss Jobba hos oss Kontakta ossÄr du intresserad av att jobba hos oss?


Rautio & Andrées vision är att vara det bästa och högst ansedda pensions- och aktuariekonsultföretaget i Sverige. Vi planerar att utöka vår styrka med nedanstående befattningar.


Konsult inom området ersättning till anställda
Vi vill gärna komma i kontakt med dig som har en dokumenterad erfarenhet inom området ersättningar & förmåner. Det är en styrka om du har;

Erfarenhet från arbete som Pension Manager eller Compensation Manager
Erfarenhet från svensk eller internationell konsultverksamhet

Du har även relevant akademisk utbildning och kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Ansökan
Hör av dig till Per Rautio om du är intresserad av att jobba som konsult hos oss eller om du har några frågor om tjänsten.


Aktuariekonsult
Vi söker dig som har erfarenhet som aktuarie inom livförsäkringsområdet, och som stämmer in på någon av nedanstående profiler:

Profil 1
Aktuarie inriktad mot livförsäkringsbolag. Du har arbetat minst fem år som aktuarie på livförsäkringsbolag eller revisionsbolag. Vi ser gärna att du är diplomerad aktuarie.

Hos Rautio & Andrée kommer du bland annat att jobba som konsult på livförsäkringsbolag och understödsföreningar.

Profil 2
Aktuarie inriktad mot företag. Du jobbar troligen med IFRS-redovisning (IAS 19) åt svenska företag. Du är van vid att kommunicera beräkningsresultaten till kunden, skriftligt och muntligt på både svenska och engelska. Kanske är du även duktig på programmering i Visual Basic eller motsvarande språk?

Hos Rautio & Andrée kommer du att jobba med IFRS-redovisning, med produktutveckling, utföra tryggandeanalyser, och arbeta som konsult på exempelvis försäkringsbolag.

Ansökan
Hör av dig till Per Rautio om du är intresserad av att jobba som konsult hos oss eller om du har några frågor om tjänsten.